ARena

I helgen var jag och min härliga fantastiska extra familj från Haväng på ARena, en Akademisk ridkonst festival på Sparreholms slott. Och förutom att det va fantastiskt kul att spendera helgen med underbara människor, dessutom i fantastisk slottsmiljö, så va det väldigt inspirerande också.

I år var Sabine Oettel, Monika Sanders, Christoffer Dahlgren, Hanna Engström och Carina Eriksson där och höll föreläsningar och lektioner.

Det var en så härlig varm stämning över hela festivalen och jag tyckte verkligen alla 5 instruktörer kompletterade varandra så himla fint. Monika har sitt mjuka och lekfulla sätt och Christoffer sitt klara pedagogiska medans dem andra stod mer för teknikerna. Som åskådare va det himla härligt att få en bit av varje, även om man inte hann se på allt. Långt ifrån.

Alla tränare pratade så fint om varandra och det är så himla härligt att se. Folk som lyfter upp varandra istället för att prata ner varandra. Det behöver vi mer av i hästvärlden. Du blir ju inte sämre för att någon annan har framgång eller bättre för att det går dåligt för någon annan.

Så hela helgen har verkligen varit grymt bra. Det är verkligen fint när folk med samma eller iallafall liknande passion och tankesätt kommer tillsammans och utvecklas och lär sig tillsammans. Och seb att man får vandra runt i slottet och slottsparken och göra yoga vid en fantastisk sjö gör ju inte det hela sämre precis :D

Fler bilder kommer :D

Kommentera här: