Fina härliga ruggiga höst

Första tanken när man vaknar och ser att hela världen är dimmig av duggregn utanför fönstret är ganska tung. Speciellt när man vet att man ska vara ute hela dagen. Men när man väl kommer ut och en extrem höst känsla omfamnar en är det bara mysigt. Jag har aldrig uppskattat hösten så mycket som iår, Förmodligen (bara ändast) för att jag inte går i skolan (HALLELUHJA)
 
Hade tänkt last-träna idag men jag blev dyngsur när jag jobbade så det lockade inte så mycket. Dessutom blir rampen till vår transport ganska hal när det regnar och inte så rolig att backa ner för enligt ina. 
Så idag fick primadonan vila sig.
 
Igår var vi på terrängbanan och avaktiverade oss. Släppte henne lös direkt när vi kom dit och det var BARA SÅ KUUUUL tyckte hon (okej vi båda) hon satte iväg i sin bästa hackney trav, stannade vände tillbaka och speglade alla mina rörelser. Hon var så med men samtidigt så fri. Det var verkligen så härligt att springa runt och dra repor med sin bästa vän mitt ute på en stor äng omringad av träd i höstens alla färger. 
 
 

ooooch ett försök till då.

Alltså det här med blogg. Det är ju en bra ide och sådär, om jag bara lyckdes ha lite självdisciplin och faktiskt göra det. 
 
Va så länge sen jag skrev och orkar inte fylla i luckorna så börjat om helt enkelt. Hej och hå.
 
Idag va jag i stallet innan jobb och jag och Ina va ute och gick/red i morgonsolen. Det va en såndära dag när man blev glad av att andas ni vet ;)
 
Va tyvungen att vara klar vid en vis tid och hade tänkt rida en speciell runda och va lite stressad när jag gick och hämtade henne men sen tänkte jag att fy vad oviktigt det faktiskt är att rida JUST DEN rundan man hade tänkt eller göra JUST DEN saken man planerat. Jag vinner så mycket mer på att ta det lung, inte stressa och göra rätt och istället ta en mindre runda. VAD vi gör med våra hästar är såååå litet i jämförelse till HUR vi gör det. Det kan inte sägas nog med gånger. 
 
Så istället red vi så långt vi hann. Jag la istället mycket tid på att ordentliget förklara saker och ting som det dära med att äta gräs och att man inte tjänar på att stanna och sött snegla på gräset och sen ge mig hundvalpsögon. Utan att man faktiskt får lov att äta gräs längre fram och man följer med mig ut på äventyr en bit. vi kom också fram till att vi sparar tid på det sättet.
 
Sånt pratade jag och Ina om idag och det var mycket mer intressant än den inplanerade rundan.